8.2.11

SISTE INNLEGG HER

Prinsippene om forsterkning og straff gjelder ubønnhørlig; å sitte ved PC er koblet til ubehag/ positiv straff, ja jeg blir tilført mye smerter her, noe jeg har tålt veldig lenge. Jeg er lei av det, det ødelegger meg, jeg må forandre på noe, for å forbedre på noe! Og negativ forsterkning: smertene opphører når jeg beveger meg, når jeg er ute, når jeg rir ISLANDSHEST. Jeg MÅ ta bedre vare på kropp og sjel. Jeg MÅ bevege meg for å kunne fortsette å bevege meg - jeg har MS. Jeg kunne ha blogget om hund av og til, bare litt, ikke så seriøst eller gjort det på en annen måte, men det er bare det at jeg ikke kan gjøre det på noen annen måte. Sånn må det være. Jeg kommer ikke til og trene hund aktivt mer, ei heller holde kurs. Dette er min egen sorg, og jeg velger å ta avstand.. Jeg klarer ikke å brenne for mer enn èn intens altoppslukende aktivitet, og fra nå av blir det kun islandshest. Jeg dropper også min rotteblogg.. kan ikke ha flere rotter nå. Derimot vil jeg fortsette å oppdatere mine hesteaktiviteter i Merete Sin blogg. Og jeg beholder min profil på facebook. Khan og jeg skal fortsette vårt liv sammen, jeg elsker den hunden! Og så håper jeg denne gamle filmsnutten inspirerer deg en siste gang, slik den inspirerer meg selv, og minner meg på å gjøre nødvendige grep i eget liv før det er for sent. I hope you dance! Carpe momentum - sees vi HER?

Merete A. Huser: easydog@online.no

8 comments:

 1. Dette var synd, men jeg skjønner hvorfor. Men jeg vil bare si at bloggen din har vært en inspirasjon, og glede.
  I går så jeg deg på SVT2, koslig.
  Nyt livet videre:)

  ReplyDelete
 2. Takk for en fin blogg, den har vært til stor inspirasjon. Du er en stor inspirasjon. Lykke til videre.

  ReplyDelete
 3. Tack snälla Merete för all inspiration och för att du hjälpt till att sprida glädjen med hundägarskap och Freestyle.

  Du är en pärla <3

  Kram

  ReplyDelete
 4. Tusen takk, Merete, for alle de flotte innleggene og filmene du har delt med andre.Bloggen din har vært en kjempe inspirasjon.

  ReplyDelete
 5. Kommer til å savne bloggen din,Merete,har fulgt den trofast i over et år:-)

  ReplyDelete
 6. Ta vare på deg selv og dine Merete, det er det viktigste!

  ReplyDelete
 7. Takk for alt du har delt med oss hundefolk :). Lukke til vidare!

  ReplyDelete
 8. Dette var en fin video, Men trist tekst. Ønsker deg lykke til videre og en riktgi god bedring. Ta vare på deg selv, og den flotte hunden din.

  ReplyDelete