13.6.09

Vi Khan freestyle

"Styrken - den virkelige styrke - har i si hand en stav som heter svakhet. Den dagen styrken glemmer å stø seg til denne seljestaven, da snubler den i en kingeltråd og brekker lårhalsen". (H.B.)

2 comments:

  1. Hej! Ja, det var ett bra tag sedan nu! Jag har varit lite här och där och tävlat i annat. Sedan sist så har Bambi fått en pinne till i agility och en pinne till i hopp, hon har även blivit NUCH. Och förra veckan var vi i Polen och tävlade agility. :D Men nu har vi blivit lite mättade på agilityn, så nu återgår vi nog lite till freestylen igen. Jag är ju en sån där som vill göra ALLT på en gång, men det hinns ju inte med. ;)

    Ja, vi får ta och upprepa träningen någon dag! I morgon ska vi till fredrikstad och ha en liten uppvisning på nån kulturträff. :)

    ReplyDelete
  2. Vær GLAD for at du er ung og kan være aktiv, det er en lykke som jeg òg hadde. Freestyle er den beste form for trening jeg kan tenke meg. Agility og show er også moro sikkert, du har fine freske hunder, jeg vet at du vil få til ALT du vil. Vi skal møtes igjen!

    ReplyDelete