25.1.07

Endelig, nye kvalitetskurs, Indre Østfold

Ellen Christensen og jeg tilbyr en spennende to-delt kurspakke i klikkertrening og freestyle denne våren; du kan velge å gå begge kursene (da til kraftig redusert pris) eller bare ett av dem. Kursene vil holdes ved Båstad kunstisbane i Trøgstad, 1 times kjøring fra Lillestrøm - Fetsund retning Bjørkelangen - Mysen, på rv. 22 langs Øyern. Eller kjør E18 til Askim - Trøgstad - Skjønhaug - Båstad.

1.del: KLIKKERTRENING i teori og praksis helgen 3.- 4. mars kl. 11-17 begge dager.
Mange som er aktive med hund har hørt om klikkertrening, men vet ikke helt hva det går ut på. Er det en nymotens greie? Er det bare å klikke i vei og håpe det beste? Et klikkerkurs er rett og slett et kurs i effektiv læring – for hund og eier. Kurset er for alle som vil lære en effektiv og morsom måte å trene hund på. På praksisdelen fokuserer vi på freestyleøvelser, men om du heller vil trene andre ting (f.eks lydighetsøvelser) er det helt ok.

2. del: FREESTYLE i teori og praksis helgen 14.- 15. april kl. 11-17 begge dager.
Hva er egentlig freestyle? Er det bare tull og tøys med hund eller er det en seriøs hundesport? Vi spår at dette på kort tid vil bli en stor hundesportsgren også i Norge. Klikkertrening og freestyle er som skreddersydd for hverandre. Så hva er vel bedre enn å slå to fluer i en smekk - lær deg både klikkertrening og freestyle! Her vil du få en introduksjon til freestyle; bl.a. historikk, grunnøvelser, musikk, koreografi. Det vil bli vist video av ulike freestyleekvipasjer.

Om du aldri har drevet med klikkertrening, anbefales du å ta klikkerkurset først.

PRIS FOR ETT AV KURSENE: Kr 1500,-
PRIS FOR BEGGE KURSENE: Kr 2000,-

Kursene er også åpent for observatører. Du betaler da halv pris.

PÅMELDING på mail til meg; easydog@online.no eller til Ellen; ell-chr@online.no

No comments:

Post a Comment