12.2.07

Har trent!

Yepp! På søndag fikk vi trent på en potensiell ny dans med gutta, innendørs med store speil på veggen til å avsløre det meste! Ikke værst. Vi startet med pause som vanlig - det er viktig å beholde gode vaner. Ja, da har vi ihvertfall lekt oss litt med og uten hundene på dansegulvet; testet bevegelser vi kan (eller ikke kan) og som begge gutta klarer, helsa tatt i betraktning. Låta er norsk og velkjent, og det virker som den vil passe bra, dessuten appelerer tema til oss. Greit å ha noe å jobbe med framover, og det jeg virkelig elsker er å trene sammen med Ellen og Morten; det blir faktisk dobbelt så gøy som å trene for seg sjæl.

Morten tilbringer noen dager hos oss, og vi har testet skogens ro, med kamera attåt. Gutta stiller seg som vanlig opp både her og der, venter, følger med og ser vakre ut - fine motiver spretter fram langs stien jeg går. Jeg gleder meg til neste treningsøkt - måtte vi alle holde oss friske.


1 comment:

  1. Ja jammen var vi flinke du - etter lang tids idétørke og treningstørke har vi nå mange ideer å spinne videre på. Gøy gøy :) Luksus med fint innelokale også. Morten og Vetle takker for omsorgen. Her har vi har alle sovet godt i natt. Forhåpentlig hos dere og!

    ReplyDelete