29.6.08

God treningshelg

En utelukkende positiv helg med flere givende opplevelser til tross for over 90 mils bilkjøring. Brakar var plassert hos snille, snille Eva (og Knerten) og var nok glad for å slippe kjøringa, mens Khan og Proffen nok var glade for å delta i kjøringa! Helgas aktiviteter skulle vise seg å bli fantastisk fin trening for Khan, og moroa startet med freestyleforedrag på Norges Hundekjørerforbunds sommerhundekjørerskole i Engerdal fredag kveld. Venke de Lange var en av lederne for arrangementet på Johnsgard turistsenter. God leder og godt sted, god stemning og god mat.

Unge Khan har ikke vært på slike oppdrag enda, det er Brakar som hittil har hatt rollen som min flinke partner og medinstruktør. Nå var det deilig å erfare at min grunntrening holder bra. Khan viste god kontakt, ro, legge seg + venstre og høyre fot, targeting, bukke, hilse, snurre, slalåm, rundt, rygge, puppy yoga, benløft, bakpartskontroll m.m. Får håpe foredraget og visningene vil føre til noen nye freestyleutøvere. Det var også endel gutter som viste interesse for freestyle - å danse med hunder. Artig å møte denne gjengen med hundegal ungdom. Etter Engerdal dro vi en kjapp tur til Røros for å besøke slekta. Nemlig min slekt + Khan sin fine mor, Aicha. Hun var en terv helt etter vår smak, og det var et særdeles hyggelig møte. Bilde viser Aicha til høyre, Khan til venstre. Ganske like, huh? Men Khan var størst!

Så var det ned til Klokkaran, Alvdal for å overvære en amatøroppsetning kampen om tiden, hvor min søster Katrine med barna Eivind, Sara og Mathias deltar på en særdeles overbevisende og engasjert måte. Jeg er mektig stolt av dem. Gøy og tankevekkende. Khan klarte seg bra sammen med et tett og nært publikum også bestående av løpende barn som han hadde lyst å nappe i rompa! Små lam derimot, er alrighte dyr. Spørs om vi får holde oss til sauer framover.












No comments:

Post a Comment