24.8.09

OGSÅ trening

Er man sjuk, så ER man sjuk. Man går glipp av mye moro, men så snart det blir et sånt plutselig "tomrom", kan man fylle opp med noe annet istedet. Man kan for eksempel sette opp et kamera, sette seg rett ned sammen med hunden, og så bare se hva som skjer. Fang øyeblikket - carpe momentum.. litt tulle-kose-trening. Heldige meg som har Khan som kan og vil, og som er til.

4 comments:

  1. Blir litt rørt av det sterke båndet dere imellom som ofte skinner gjennom på disse snuttene. Hadde jeg fått til halvparten av dette med min "over the top" riesen-ramp hadde jeg vært storfornøyd.
    Nei, ser vi MÅ ta fatt på litt roligere kose-tulle- trening vi også. Dere er herved våre forbilder!!!

    ReplyDelete
  2. Khan er rett og slett helt utrolig søt :) Og dere er fine sammen.

    ReplyDelete
  3. Så fantastisk :) Kahn ser virkelig herlig ut.

    ReplyDelete
  4. Tack snälla Merete för orden i bloggen, känns skönt att jag har stöd ifrån väst också :) Angående helgen så har jag fått rejäla problem med stress så jag kommer inte att orka sätta samman någonting som blir planerat däremot blir uppvisningarna av ett pass klockan 12 och ett klockan 14, om ni vill är ni hjärtligt välkomna att komma dit och träna tillsammans med oss :) Om inte så syns vi på SM, du kommer väl med på middagen på kvällen? Kram

    ReplyDelete