17.10.07

Siste kveld uten Khan

Her kommer tervgutten med det flotte navnet
Montmorenja's Fabulous Kahn Arving. Aldri hadde jeg trodd at drømmen om valp skulle gå i oppfyllelse såpass raskt. Men sånn kan det gå! Jeg synes at Ellen og jeg fortjener dette, det bare gå godt, disse to være friske og sterke hunder. Vi får tror det! I vår leting etter to nye freestylehunder, har det vært til stor hjelp å kjenne erfarne folk som kjenner rasen, linjer og oppdrettere. Takk til Anne Grete Larsen http://www.woodshine.no/ som hadde noen fine tisper, og Merete Oudmayer http://www.imagecopy.no/ som hjalp oss med å finne oppdretteren Ann-Merethe Rønningen http://www.montmorenja.com/ som altså hadde disse to herlige gutta, kalt Lillegutt og Tjukken. Det var våre gutter!! Frikk og Khan, Khan og Frikk..
I morgen drar vi og henter dem. Brakar har hilst på dem og han synes de var søte. Han har alltid vært super med valper og siden denne lille karen lignet på hans eget speilbilde, så var det ingen sak! Værre med Proffen, han holdt på å spyyy!? Så imorgen får Brakar og jeg det travelt. Brakar skal hjelpe meg. Vi skal prioritere miljøtrening, miljøtrening og miljøtrening. HURRA!!!

2 comments:

  1. Igjen... - jeg gleder meg med dere. Og jupp, de har fått kule navn gutta boys (selv om jeg syntes at Tjukken og Lillegutt var utrolig kule navn også *ler*).

    ReplyDelete